opc_loader

                   

Carwash Outlet is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 80652522

Al onze nieuwe goederen zullen binnen 5 dagen na ontvangst betaling verzonden worden naar de koper, voor de gebruikte aangeboden artikelen dient dit volgens afspraak te gaan via de verkopende partij !

     

In de spotlight
VOLG ONS

MAIL ONS

info@carwashoutlet.nl 

Recensies
Geen reviews

drukspuit electrisch

Beschrijving

De rug-batterij-sprayer RX is een innovatief elektrisch apparaat met een capaciteit van 12 liter voor spuiten, bemesten of bewateren zonder handmatig op te pompen.

De betrouwbaarheid en de bijbehorende bedrijfsparameters van het apparaat worden verzekerd door een 12 volt motor, een gel-batterij met een grote capaciteit van 7200 mAh en een elektronische module met microprocessor.

De processor van de spuit zorgt voor veilig en efficiënt opladen van de batterij, beschermt tegen onjuiste ontlading en geeft informatie over de huidige status. Het moderne, spatvrije paneel biedt informatie via een leesbaar display en hoorbare signalen, dus werken met de spuit is veilig en gemakkelijk.
Het apparaat is uitgerust met een ergonomisch, comfortabel frame gemaakt van vochtbestendige materialen van hoge kwaliteit.

De RX heeft een drievoudig filtersysteem: in het handvat van de lans, in de vulopening en aan het uiteinde van de zuigbuis in de tank. Deze unieke eigenschappen maken de spuit met “elektrische” serie perfect voor tuinen, kassen, kinderdagverblijven en bosbouw.

349,15
(Prijs excl. btw)
Voorraad
Voorraad:
  10  items

Extra informatie

Lengte

Verpakkingseenheid

Uitlaat

Volume

Gewicht

drukspuit electrisch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
drukspuit electrisch


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items